Nieuws

di 14 maart

Een kijkje in Het Koorenhuis | Directie & Bestuur

Een Kijkje in Het Koorenhuis

Sinds 1 februari 2023 is Duncan Peltenburg de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting &CC (Het Koorenhuis, Concordia en Huis voor Makers). Als directeur-bestuurder..

zo 26 februari

Open Call: Playground 2023 | Korzo

Geen categorie, News

Op zaterdag 29 april keert Playground terug in Korzo: de kans om met je eigen stuk op het Korzo-podium op te treden. Artiesten in..

do 2 februari

Nieuw Directeur-Bestuurder Stichting &CC

News

Duncan Peltenburg is met ingang van 1 februari 2023 werkzaam als directeur-bestuurder van Stichting &CC (het Koorenhuis & Concordia), voor de komende periode..

do 24 november

Meld je aan! Kerstlunch CCUP

Agenda, Events

(aanmeldingen gesloten) He buurtbewoner! Kom jij ook naar de kerstlunch van CCUP?  We nodigen je van harte uit voor de opening van CCUP:..

do 24 november

Vacature senior Marketing & Publiciteit

Agenda, Vacature

Over ons &CC opereert vanuit de Haagse culturele hotspots Het Koorenhuis en Concordia, als aanjager, verbinder en facilitator. Vanuit deze locaties..

ma 21 november

Naamswijziging &CC en tariefverhoging

News

Naamswijziging Stichting PRINS27 heet vanaf heden Stichting &CC. Deze naamswijziging gaat gepaard met een (statutaire) wijziging van onze visie, missie en doelstellingen die nu..

di 25 oktober

Een kijkje in Het Koorenhuis | CCUP

Horeca

Werk vinden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de juiste motivatie én een berg aan doorzettingsvermogen lukt dat. Zo bewijst Willem Govers, initiatiefnemer..

do 29 september

Een kijkje in Het Koorenhuis | Sounds On Saturday

Events, Muziek

Brainstormmomenten tijdens de lockdown in de coronapandemie, liggen aan de grondslag voor vernieuwende muzikale avonden in Het Koorenhuis: Sounds On Saturday! We nemen een..