Een icoon in de Haagse binnenstad

In Het Koorenhuis beleef je cultuur, doe je inspiratie op, ontmoet je andere mensen en ontwikkel je talent.

Voor jong en oud, privé en zakelijk, amateur en professional, is er ruimte en aanbod voor kunst en cultuur.

Het Koorenhuis

Uniek aan Het Koorenhuis is de diversiteit aan mogelijkheden onder één dak. Het Koorenhuis heeft de beschikking heeft over veel verschillende zalen en ruimtes en daardoor zijn de mogelijkheden voor het organiseren van evenementen eindeloos.

Door de samenwerking met diverse culturele partners in het gebouw, kan er op elk gewenste culturele vraag een antwoord komen.

Onze meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet en beantwoord.

Creatieve hotspot

In Het Koorenhuis is er elke dag weer wat anders te doen of te beleven. Werk aan je creatieve skills, doe inspiratie op bij onze evenementen en ontmoet anderen die ook van kunst, cultuur en creativiteit houden.

Locatie

Het Koorenhuis is gelegen in het centrum, naast de Grote Markt, het uitgaansgebied van Den Haag. Het Koorenhuis is goed bereikbaar met het OV. Vanaf Den Haag C.S rijdt tram 2,3,4,6 en 34.

Mogelijkheden

Uniek aan het pand is dat vrijwel alles mogelijk is op cultureel gebied.
Van oefenen tot optreden, van groepen tot solisten, van hiphop tot klassiek. Voor zakelijke evenementen tot 300 personen is het Koorenhuis zeer geschikt.

Onze organisatie

De organisatie van Het Koorenhuis bestaat uit een team van medewerkers die hart voor de zaak en passie voor het vak hebben.

Lees meer

Onze geschiedenis

Het korenhuis werd als korenbeurs gebouwd in 1662-1663. Het was een gebouw waar koren werd opgeslagen en verhandeld. Het gebouw werd gebouwd in classicistische stijl.

Lees meer

Vacatures & stages

  • Bekijk vacatures bij AnnA Link

AnnA Space to be

AnnA creëert plekken die werken voor mens en omgeving. AnnA is de beheerder van Het Koorenhuis.

Lees meer