Ruimte in het Koorenhuis

Op zoek naar ruimte op een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor jouw activiteit of evenement?

Het sfeervolle gebouw heeft een Theater, diverse vergaderruimtes, talrijke toneel- en dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s, een café en een foyer met podium.

 

Een Rijksmonument uit 1663 met een rijke geschiedenis

ALLE RUIMTES IN HET KOORENHUIS

Ruimtes voor ‘vergaderen en presenteren’ en ‘oefenen en repeteren’ kunnen online geboekt worden. Let op: deze boekingen kunnen uitsluitend via de pin aan de servicebalie betaald worden. Deze betaling voldoe je bij het halen van de sleutel. Je ontvangt een pinbon, maar geen factuur.

Wil je zakelijk huren en een factuur ontvangen? Neem dan contact op via: reserveren@annaconkoor.nl
Voor de theaterzaal en foyer kun je een (online) formulier invullen. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie van ons.

IN ZOMER GEREDUCEERD TARIEF

Wil je deze zomer nog iets organiseren? Dat kan in Het Koorenhuis tegen gereduceerd tarief. Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Concerten en partijen

Sfeervolle ruimtes voor feestjes, borrels, recepties. En geschikte zalen voor evenementen, presentaties, optredens, concerten en voorstellingen. Voor een uurtje of een hele dag, voor allerlei gezelschappen. Er is heel veel mogelijk, zowel particulier als zakelijk. Laat ons weten wat je wilt en we denken graag met je mee!

Ruimte vinden

Vergaderen en presenteren

Vergaderingen en presentaties op een levendige, inspirerende locatie, waar creativiteit centraal staat. De energie van het gebouw zal positieve invloed hebben op jouw bijeenkomst. De ruimtes zijn voorzien van grote ramen zijn daardoor ook van veel daglicht. Tafels en stoelen staan standaard in vergaderopstelling. Andere opstellingen zijn uiteraard ook mogelijk. Er zijn diverse catering arrangementen voor tijdens jouw programma.

Ruimte vinden

Oefenen en repeteren

Zang, dans, muziek, theater en beeldend. Voor alle kunstdisciplines zijn er ruimtes om te oefenen en te repeteren. Studio's, ateliers en lokalen in een gebouw waar je wordt omgeven door andere kunstbeoefenaars. Ruimtes kan je eenmalig huren en op structurele basis.

Ruimte vinden

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bel of mail ons. We helpen je graag verder!

Informatie ruimte huren

Hieronder vind je meer informatie en voorwaarden m.b.t. het huren van de ruimten,  tarieven/ plattegronden en de technische gegevens.

 

 

voorwaarden

Lees meer

plattegrond

Bekijk plattegrond

technische gegevens

Klik hier