za 17 september - 21:30

Agenda, Muziek

SOS | Sounds on Saturday | 17 September

SOS biedt opkomend talent een nieuw live podium! Omdat we nooit genoeg live muziek kunnen hebben in Den Haag. 17 september met de acts Half Cab en INBRANDERS.

In Het Koorenhuis, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio zullen er artiesten uit het hele land optreden en is er ruimte voor jouw talent. Het café gaat op 17 september om 21.30 open en de entree is pay what you want. Dus houd je van goede muziek en gezelligheid? Be there!

Op zaterdag 17 september is het weer tijd voor een live muziek avond van SOS met HALF CAB & INBRANDERS. Op 24 september vindt er weer een open mic editie plaats.

HALF CAB
HALF CAB is een jonge band uit Den Haag. Met de energie van punk en aanstekelijkheid van pop gooien ze de sloopkogel door elke stad waar ze langskomen, en soms ook waar ze nooit geweest zijn.

HALF CAB is ambitieus, en doet er alles aan om zo lang mogelijk actief te blijven. Hun debuutalbum I’d Rather Be Dead Than 40 is net uit, hiermee komen ze naar Het Koorenhuis om die sloopkogel van dichtbij te laten zien.

Half Cab

INBRANDERS
De Koningen van de Underground. Onvervalst, brutaal en zelfs een beetje vies. Deze 7 koppige punkband vormt met een open-mind voor hiphop zijn unieke sound. Gewapend met roteigenwijsheid en gedreven door een destructieve passie maakt INBRANDERS duidelijk waar de band voor staat. Het is tijd om die fundering uit te testen.

Inbranders

Datum: Zaterdag 17 september
Tijd: 21:30 – 01:00 uur
Plaats: Het Koorenhuis Café
Pay what you want

Sounds on Saturday (SOS) is een initiatief van Het Koorenhuis.