di 19 november - 14:00

Bijeenkomst, Meetup

Nieuwe Code Diversiteit en Inclusie | Meet-up in het Koorenhuis

Een netwerkbijeenkomst over de Nieuwe Code Diversiteit en Inclusie. Iedereen die meer wilt weten, bijdragen of meepraten is van harte welkom in het Koorenhuis!

Op dinsdag 19 november a.s. organiseert een initiatiefgroep vanuit de cultuursector een meetup in het Koorenhuis (Prinsegracht 27) over de Nieuwe Code Diversiteit en Inclusie. Vragen die o.a. aan bod komen zijn:
Wat kunnen individuele organisaties doen aan diversiteit en inclusie? Hoe kan er samengewerkt worden? Wat is er nodig als aanvulling op en versterking van andere initiatieven die er al zijn?

Iedereen die wil meepraten, bijdragen of meer wil weten is van harte welkom!

Clayde Menso komt vertellen over zijn praktijk bij Amerpodia B.V. in Amsterdam, Siela Ardjosemito-Jethoe geeft haar beschouwing op de nieuwe Code Diversiteit & Inclusie en Hizir Cengiz geeft een inkijk in zijn perspectief als culturele smaakmaker van nu en morgen. Verder is er een talk onder leiding van host Deborah Cameron. De meetup vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur (inloop v.a. 13:30 uur). Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje. Aanmelden voor de meetup kan tot 18 november via info@prins27.nl.

Dinsdag 19 november 2019

14.00 – 16.00
Inloop vanaf 13.30 uur

Aanmelden via info@prins27.nl (graag uiterlijk 18 nov)