zo 4 juni - 12:00

Agenda, Events

Connect & Mix Agenda 2023

Pak je agenda er maar bij, want alle data van Connect & Mix tot en met juni 2023 staan online! Be there!

Agenda Connect & Mix t/m juni 2023
04 februari 12:00 – 16:00 Inspirational Meeting
04 maart 19:00 – 22:00 Showcase Nights
01 april 12:00 – 16:00 Inspirational Meeting
06 mei 12:00 – 16:00 Inspirational Meeting
03 juni n.t.b. Showcase Festival
04 juni n.t.b. Showcase Festival

Connect & Mix heeft als doel om creatieve ondernemers te inspireren, informeren en verbinden. Voor de inspirational meetings nodigen we sprekers uit die ervaren zijn in het ondernemen in de creatieve industrie. Eenieder die zich aangesproken voelt mag aan deze meetings deelnemen. Een open houding en ondernemende geest is gewenst, geen meeting is hetzelfde en er is kans om ook over jezelf te delen en vragen te stellen!

Het Showcase Festival is een interactieve beleving voor alle zintuigen!  Een verscheidenheid aan creatieve ondernemers komen zichzelf en hun werk presenteren aan het publiek en aan andere ondernemers met wie ze kunnen samenwerken of door worden ingehuurd.

Het Showcase Festival is een andere variant van het Connect & Mix Platform. C&M is opgericht om een plek en een vorm te bieden waar connectie gemaakt kan worden tussen professionals onderling, jonge makers en beoefenaars, en natuurlijk het publiek.

Tijdens dit festival vinden we het belangrijk dat er mogelijkheden zijn voor belangstellende om te kunnen participeren. Deze gelegenheid bieden we in de vorm van diverse workshops, een open mic en speeddate netwerking.