Theatersport en Improvisatie

Theater

Over deze aanbieder

Bram is een jonge en energieke docent. Persoonlijke ontwikkeling vindt hij in zijn cursussen erg belangrijk. Hij is onder andere werkzaam voor ImproBattle waar hij improvisatietheater inzet om mensen in een kwetsbare situatie sociaal vaardiger en weerbaarder te maken. Ook geeft hij creatieve teambuilding workshops improvisatietheater bij bedrijven en organisaties via TeambuildingTheatersport.nl.

Maak met theatersport je hoofd leeg en improviseer met ideeën van je publiek. Stap zonder idee het podium op en ervaar de kracht van improvisatietheater! Het is een laagdrempelige vorm van theater waarbij de nadruk ligt op het uit de weg nemen van spelblokkades. Dit maakt dat improvisatietheater een hoge therapeutische waarde kan hebben.

Daarnaast is het ook geschikt voor acteurs die meer in het moment willen spelen. Spelers die zich willen laten raken op het podium en op zoek willen naar avontuur.
Leer spelen vanuit je impuls door goed te kijken en luisteren naar wat er is en wat er nodig is. Vervolgens wordt er geschaafd door kennis van verhaallijnen, acteertechnieken en montage-technieken toe te passen, zonder dat het impulsieve spel verdwijnt. Dit maakt improvisatietheater elke keer weer leuk om te doen én te zien.

Bram Martens verzorgt wekelijks op woensdag en donderdag improvisatietheater, De Vloer Op en theatersport trainingen voor volwassenen in het vrijetijdsaanbod.

Neem contact op

Volg op social media