Impro bij Bram

Theater

Over deze aanbieder

Ben jij op zoek naar een leuk teamuitje, teambuilding of teamtraining waarbij plezier en leren samen gaan. Dan ben je bij “Impro bij Bram” op het juiste adres.

In de creatieve workshops en trainingen vergroten de deelnemers op een leuke manier hun improvisatievaardigheden. De workshops worden ingezet als teambuilding, kick-off, energizer tijdens een heidag én als training ter verbetering van de persoonlijke effectiviteit. De creatieve teambuildingworkshops zijn leerzaam én leuk!

Improviseren gaat uit van inspelen op het moment. Daarvoor is het nodig om te leren wat het oplevert als je jouw planning loslaat en direct reageert op jouw omgeving. Je leert dat voor improvisatie een grow mindset nodig is én dat je niet bang moet zijn om fouten te maken. Maar je leert ook dat samen improviserend werken juist het risico op grote fouten door miscommunicatie verkleint.

Bram Martens (1989) is de initiatiefnemer van “Impro bij Bram”. Bram is een bevlogen en enthousiaste trainer die goed kan inspelen op de toon, taal en behoefte van de deelnemers. Hij weet als geen ander mensen op een prettige en leerzame manier kennis te laten maken met improvisatietheater én de waarden daarvan over te dragen.

 

Neem contact op

Volg op social media