Studio MusicalMente

Muziek

Over deze aanbieder

In Studio MusicalMente bieden we pianoles en zangles voor volwassenen.

We geloven dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren, maar dat de manier verandert waarop je iets leert. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld die het ontwikkelen van muzikale vaardigheden bij volwassenen stimuleert. Hierbij houden we er rekening mee dat onze leerlingen minder tijd hebben.

We bieden de volgende lessen:

Open Groepsles Piano (Beginners):
Iedere week leer je piano spelen in een groep (max 5 personen) met docent Luca Ridolfo. Je speelt direct bekende popliedjes. Groepslessen in het Engels op Maandag- en Dinsdagavond van 19.00-20.00 uur.

Groepsles Zang:
Als je op een laagdrempelige manier meer wilt weten over hoe je je stem kunt gebruiken, dan is de groepsles zang iets voor jou. Je leert hier zangtechniek en samenzingen. Het kan dus een goede aanvulling op een koor zijn. De zangles is in het Nederlands of Engels op Donderdagavond 19.30-20.30 uur.

Individuele muzieklessen:
Ben je al gevorderd of wil je een meer persoonlijke aanpak? Dan kun je ook individuele muzieklessen nemen bij Studio MusicalMente. Op de website kun je direct een proefles boeken. Pianolessen op Maandag en Dinsdag. Zanglessen op Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Neem contact op

Volg op social media