Lien Cornelissen stembevrijding

Muziek, Overig, Zakelijk

Over deze aanbieder

Ervaar het plezier van je eigen stem en het vrij zingen met alles wat er in je is.

Jezelf echt vrij voelen kan spannend zijn. Vaak staan eigen oordelen in de weg.
Daarom doen we het samen.

Met stembevrijding sta je stil. Om te voelen, je lichaam te ervaren en je hoofd los te laten. Zo ontstaat er ruimte om echt te luisteren naar wat het leven van jou vraagt. En dit via klank en zang naar buiten te brengen.

Je krijgt de ruimte om te zingen, te spelen, te bewegen en een stem te geven aan wat op dit moment binnenin jou speelt. En dat geeft plezier. Jouw creativiteit komt boven, je speelsheid. Je hoofd kan het niet allemaal bedenken, je lichaam is wijs en je ware stem is eerlijk.

Je gaat ontdekken dat jouw unieke klanken muziek maken. Dat die echtheid prachtig klinkt en puur is.

Lien is een enthousiaste en creatieve stembevrijder en wil mensen graag laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn. Ze heeft een passie voor het creëren van verbinding en openheid. Met een intuïtieve en analytische aanpak helpt ze jou met het vinden van je eigen stem en het vergroten van de connectie met je lichaam. Ze geeft je het vertrouwen om jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.

Je bent welkom in Het Koorenhuis voor het volgen van individuele sessies en groepsworkshops.

Stembevrijding is ook heel geschikt om in te zetten bij teamontwikkeling en evenementen. Samen zingen en onszelf laten horen geeft een enorme verbinding en stelt ons in staat elkaar echt te zien voor wie we zijn als mens.

Voor meer informatie, kijk op de website of stuur Lien een berichtje via mail of app.

Voice liberation in English

English speakers are more than welcome. Lien offers voice liberation workshops in English with open registration several times a year and you can also discover your voice in individual sessions. Do not hesitate to contact her if you have any questions or requests.

Neem contact op

Volg op social media