Move Fasta – Afro Dance

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Wil jij je zelfvertrouwen boosten en jezelf leren uiten door middel van dans? Sluit je dan aan bij Move Fasta en ontdek de kracht van Afro Dance!

Dunya, onze docente bij Move Fasta, heeft een unieke stijl van expressie en enthousiasme. Zij zorgt ervoor dat jij jezelf helemaal kunt laten gaan en kunt genieten van de kracht van Afrikaanse muziek tijdens de danslessen.

Of je nu een ervaren danser bent of helemaal geen ervaring hebt met dansen, bij Move Fasta leer je de basis van Afro Dance. Hier ontdek je nieuwe choreografieën en powermoves. Dansen is niet alleen de perfecte manier om jezelf uit te drukken, maar het is ook een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen en je zelfvertrouwen te vergroten.

De danszaal is een safe space waar iedereen welkom is en zich op haar of zijn gemak kan voelen. De lessen zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van dansers van alle niveaus, zodat iedereen kan meedoen en groeien.

Kom langs en voel de ritmes, bewegingen en energie van Afro Dance bij Move Fasta!
De lessen vinden plaats in zaal 0.10 van het Koorenhuis, elke maandag van 20:00 tot 21:00 uur.

Ben je benieuwd naar Move Fasta? Check dan zeker de Instagrampage @move.fasta voor een kijkje achter de schermen, coole content en informatie over de  lessen!

Meld je aan voor een gratis proefles:
Stuur een mail naar dunyavos@movevasta.nl of stuur een Instagram DM naar @move.fasta

Neem contact op

Volg op social media