Masflamenco

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Mascha Meijman is een zeer ervaren en gepassioneerde flamencodanseres met zeer veel podiumervaring en een lange staat van dienst als flamencodansdocente. Vanuit haar impresariaat ‘Masflamenco’ organiseert zij flamenco-optredens en ‘flamenco-events’ en workshops op maat.

In de gezellige en leerzame flamencolessen komen alle aspecten van de flamenco aan bod: voetenwerk, arm- en handtechnieken en het klappen (palmas).  Ook wordt aandacht besteed aan achtergrond en inhoud van de flamenco. De lessen worden begeleid door een flamencogitarist.
Bij de meer gevorderde groepen wordt dieper ingegaan op de opbouw van de choreografie, houding en expressie. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan improvisatie. Aan het eind van het jaar wordt toegewerkt naar een leerlingenvoorstelling.

Onder de bezielende leiding van Mascha Meijman; gediplomeerd dansdocente gespecialiseerd in de flamenco, wordt gewerkt aan verdieping van je danstechniek en zul je veel plezier beleven aan het flamencodansen. De lessen worden begeleid door een flamencogitarist. Tijdens de lessen zal met veel toewijding worden gewerkt aan choreografie, houding, expressie en aan compasbegrip.

 

 

Neem contact op

Volg op social media