Balkan Fusion Dance

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Haar eigen dansstijl creëren; dat was Ana Baric’s droom. Vier jaar geleden kwam die uit met Balkan Fusion Dance, een opzwepende stijl die precies past bij de doelgroep die ze het leukst vindt: dames die iets nieuws durven te proberen! Ook moet je niet bang zijn om lekker in actie te komen, want na een uur dansen op Ana’s balkan beats heb je er een full body work-out opzitten.

‘Dansen zoals je nergens anders kan’

Wat ga je leren?
Tijdens de lessen leer je de basics van de Balkan Fusion Dance, voetenwerk (wat snel, sneller, snelst betekent), sierlijke arm- en heupbewegingen op de afwisselende en opzwepende muziek. De muziek die wordt gebruikt is een mix van traditionele nummers gemixt met moderne invloeden. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.

Doel:
Kennis maken met Balkan Fusion Dance, werken aan uithoudingsvermogen en de dag van je afschudden. We warmen altijd op met de cirkeldans, kenmerkend voor de regio, en gaan dan over op meerdere, korte choreografieën in een uur. Dit varieert van snelle, uptempo Balkanbeats waar ook elementen van bijvoorbeeld latin en oriental inzitten. Daarnaast leer je improviseren, ontspannen en werken aan verschillende technieken. Verder is het een manier om andere vrouwen te leren kennen. Na de les blijven we altijd nog even om na kletsen.

Meedoen?
Klik hier op de website voor meer info.

Er vinden geen live lessen plaats (alleen in Rotterdam). Wel worden er workshops in Den Haag georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur een mail naar balkanfusiondance@outlook.com

 

 

Neem contact op

Volg op social media