Zakelijk aanbod

Jouw zakelijke bijeenkomst in combinatie met een leuke culturele activiteit voor betere resultaten!

Een bijeenkomst, zoals een vergadering of themadag, in combinatie met een activiteit levert veel op! Door met elkaar creatief en actief bezig te zijn, komt er energie vrij in mensen, raken ze geïnspireerd en wordt het creatieve brein aan het werk gezet. Ook is het vaak een welkome afwisseling na een theoretisch gedeelte.

Het Koorenhuis biedt een gevarieerd aanbod aan teambuildingsactiviteiten gericht op thema’s als samenwerking, communicatie en creativiteit. Denk aan dans-, zang-, of toneelworkshops als energizer. Leer je collega’s op een andere manier kennen dan op de werkvloer. Een schilder-, beeldende- of tekenworkshop kan ingezet worden als stimulans voor creativiteit, ontspanning en out-of-the-box denken.

We hebben alles in huis om jouw bijeenkomst inhoudelijk aan te vullen met creatieve activiteiten. Professionele workshopdocenten, creatieve ruimtes en behulpzame medewerkers zijn de ingrediënten voor een succesvolle bijeenkomst.

Wil je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden in het Koorenhuis, stuur een mail naar info@encc.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.