Werkzaamheden in Het Koorenhuis

In Het Koorenhuis zullen er de komende maanden ingrijpende onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. Deze werkzaamheden hebben als doel om het klimaat in het pand aanzienlijk te verbeteren. 

De werkzaamheden staan gepland gedurende de zomervakantie van 11 juli tot en met 21 augustus (met een eventuele uitloop). De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 08:00 en 16:30 uur.

11 juli t/m 21 augustus

Vanaf 11 juli zullen de verdeelkasten van de elektrische installatie inclusief hoofdaansluiting en de luchtbehandeling worden vervangen. Dit heeft gevolgen voor bezoekers, aanbieders en personeel. Regelmatig zullen er delen van het gebouw zonder stroom zitten. Daarnaast zullen er ruimtes tijdelijk zijn afgesloten en kan er ook sprake zijn van geluidsoverlast. 

Op 4 juli starten we met het vervangen van de luchtbehandelingskasten op het dak. Hiervoor zal het grind van het dak worden gezogen. Dit veroorzaakt veel geluidsoverlast. Het opzuigen van het grind neemt naar verwachting twee dagen tijd in beslag. De volgende stap is het ontkoppelen van de luchtbehandelingskasten. Het gevolg hiervan is dat er geen koeling meer zal zijn in het pand. Tijdens het op- en afhijsen van de luchtbehandelingskasten zal in verband met de veiligheid de tweede etage gedeeltelijk gesloten zijn. Ook zullen er binnenin het pand verschillende werkzaamheden zijn. Dit is voornamelijk in de dansstudio’s, maar ook in de gangen en op de etages. 

In september, bij de start van het nieuwe seizoen, zal het overgrote deel van de werkzaamheden zijn afgerond. Helaas is wel al duidelijk dat de luchtbehandeling en koeling dan nog niet optimaal functioneren. Het aansluiten en afstellen zal naar verwachting enkele weken in beslag nemen.  

Voor vragen kun je contact opnemen met: info@prins27.nl