Vacature senior Marketing & Publiciteit

Over ons
&CC opereert vanuit de Haagse culturele hotspots Het Koorenhuis en Concordia, als aanjager, verbinder en facilitator. Vanuit deze locaties bieden we creatieve werkruimtes en activiteiten aan waar verbinding, het verleggen van artistieke grenzen en creatief ondernemerschap centraal staan. Met projecten en programma’s onder de noemer Huis voor Makers dragen we actief bij aan talentontwikkeling van (Haagse) makers en aan een duurzaam ecosysteem voor de kunst en kunstenaar van de toekomst.

Als wendbare ontmoetings-, productie-, ontwikkel- en presentatieplek in het centrum van Den Haag, dragen wij bij aan de lokale, regionale en landelijke culturele infrastructuur. We bedienen een diverse gemeenschap van kunstliefhebbers en beoefenaars, van amateur en professioneel en alles daartussenin. Daarnaast geven we extra ruimte aan creatieve professionals met internationale roots en/of ondervertegenwoordigde creatieve vormen.

Onze activiteiten zijn onderverdeeld in een drietal beleidsspeerpunten: Faciliteren & Exploiteren, Ontwikkelen & Produceren en Presenteren & Programmeren.

Voor versterking van ons team zoeken wij per z.s.m. een

Senior medewerker Marketing & Publiciteit

24-32 uur per week

Functieomschrijving en werkzaamheden
Als senior medewerker marketing & publiciteit richt jij je op het ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van het marketing- en publiciteitsbeleid. Je signaleert belangrijke trends en ontwikkelingen in de culturele en creatieve sector en weet deze te vertalen naar een heldere visie. Je bent in staat om een visie te ontwikkelen op de positionering en profilering van zowel Stichting &CC als de drie identiteiten die daaronder vallen: Het Koorenhuis, Concordia en Huis voor Makers. Je weet deze visie te vertalen naar een marketing- en publiciteitsplan en houdt je bezig met het initiëren, coördineren en uitvoeren van marketingstrategieën. Daarnaast werf en begeleid je 1-2 stagiairs. De functie is gepositioneerd onder de directeur, voor wie je eveneens als sparringpartner fungeert.

Profiel

  • HBO/Universitair werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Zelfstandig en enthousiast
  • Flexibel, resultaat- en servicegericht
  • Hands on mentaliteit
  • Woonachtig in (de regio) Den Haag

Wat bieden wij
Een uitdagende functie en fijne werkplek in een creatieve en dynamische omgeving, met veel ruimte voor het ontwikkelen en ontplooien van je capaciteiten en talent. Een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een functie in schaal 7 van de cao Nederlandse Podia.

Interesse?
Mail je CV en motivatie naar info@encc.nl o.v.v. sollicitatie hoofd publiciteit en marketing vóór 9 december 2022. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Voor vragen over de vacature kun je mailen naar info@encc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.