SOS | Sounds on Saturday

Inmiddels zijn we al een aantal succesvolle edities van Sounds on Saturday (SOS) verder. Nog nooit een avond bezocht? Of wil je graag wat meer informatie? Wij praten je graag bij!

Sounds on Saturday (SOS)

In Het Koorenhuis kun je vanaf nu bijna elke zaterdag terecht voor livemuziek. SOS is een nieuw concept (initiatief van PRINS27) en staat voor Sounds on Saturday. SOS biedt een podium aan punk, rock, indie, shoegaze, urban en singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio treden er artiesten uit het hele land op en is er zelfs ruimte voor jouw talent! De entree is ‘pay what you want’.

Ontdek nieuwe muziek

SOS kent twee verschillende edities. Kom luisteren naar liveoptredens van verschillende bands of doe mee aan de Open Mic edities. De eerste band avond vond plaats op 23 april en was gelijk al een succes. Daarnaast vond op 30 april de eerste Open Mic editie plaats. Hierbij kun je 15 minuten podiumtijd claimen en jouw talent laten zien. Alle stijlen zijn welkom zolang het maar jouw eigen nummers zijn. Er is een backline drumkit, een piano en een geluidstechnicus dus als band kan je ook spelen.

Houd je van goede muziek en gezelligheid? Dan is SOS zeker wat voor jou!

Lights on the Lake

Alle aankomende edities zijn terug te vinden in onze agenda.

Bekijk ook de Instagram en Facebook pagina van SOS!

 

Foto’s ¬©Frans Koenn & Berend Jopp