Nieuws

di 18 juli

Een kijkje in Het Koorenhuis | First Noble

Een Kijkje in Het Koorenhuis

Steven en Gerald Vreden, oprichters van First Noble Institute hebben vanuit huis meegekregen dat er meer is tussen hemel en aarde. Spiritualiteit,..

di 11 juli

Openingstijden tijdens de Zomervakantie

Geen categorie

Tijdens de Zomervakantie (10-07-2023 tot en met 18-08-2023) is Het Koorenhuis geopend van 9:00 – 16:30 uur voor kantoorhuurders. De horeca is tijdens de..

di 11 juli

Een kijkje in Het Koorenhuis | Forro

Een Kijkje in Het Koorenhuis

In dit nieuwe artikel van “Een kijkje in Het Koorenhuis” praten wij met Bruna Santos de Azevedo en Mike Wilmer, oprichters van..

do 15 juni

Een kijkje in Het Koorenhuis | DAPA

Een Kijkje in Het Koorenhuis

In dit nieuwe artikel van “Een kijkje in Het Koorenhuis” praten wij met Jan Willem Hoekstra, teamleider van de Dutch Academy of Performing Arts..

zo 26 februari

Open Call: Playground 2023 | Korzo

Geen categorie, News

Op zaterdag 29 april keert Playground terug in Korzo: de kans om met je eigen stuk op het Korzo-podium op te treden. Artiesten in..

do 2 februari

Nieuw Directeur-Bestuurder Stichting &CC

News

Duncan Peltenburg is met ingang van 1 februari 2023 werkzaam als directeur-bestuurder van Stichting &CC (het Koorenhuis & Concordia), voor de komende periode..

do 24 november

Meld je aan! Kerstlunch CCUP

Agenda, Events

(aanmeldingen gesloten) He buurtbewoner! Kom jij ook naar de kerstlunch van CCUP?  We nodigen je van harte uit voor de opening van CCUP:..

do 24 november

Vacature senior Marketing & Publiciteit

Agenda, Vacature

Over ons &CC opereert vanuit de Haagse culturele hotspots Het Koorenhuis en Concordia, als aanjager, verbinder en facilitator. Vanuit deze locaties..