Makers Studio | Een geslaagde editie!

Op 27 februari was er weer een nieuwe, zeer geslaagde en zonnige editie van Makers Studio.   

Makers Studio is een inspirerende maandelijkse talk. Het wordt georganiseerd door Huis voor Makers (initiatief van PRINS27) en is elke maand live bij te wonen in het Koorenhuis of Concordia CC.  

In de talk gaat een van de hosts in gesprek met verschillende makers. Ze bespreken hun werk, het maakproces, waar ze hun inspiratie vandaan halen en het ondernemerschap dat hierbij komt kijken.  

Tijdens de nieuwste editie van Maker Studio stelden de makers die een makerstraject bij Huis voor Makers volgen, zich voor aan het publiek.
Zo vertelde Damani Leidsman over zijn komende EP release op 19 maart. Lien Cornelissen is liedschrijver en kleinkunstenaar. Zij bracht al een album en een avondvullende kleinkunstvoorstelling uit. Makers Roger Nievaart en Tania Christina houden zich, ieder op geheel eigen wijze, bezig met immersief theater. Dat is een theatervorm waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Hoe ze hiermee werken en wat ze  willen bereiken, is terug te luisteren in de registratie van de talk. Deze is te vinden op het YouTube– en SoundCloud kanaal van Huis voor Makers.  

 “Dit werk is niet gewoon een baantje, het is m’n entire being, en daarin word ik ondersteund, dat is heel fijn.” – Damani

Door vaak over mijn stuk te praten wordt het voor mezelf ook helder” – Tania

Over Huis voor Makers 

Huis voor makers is een community voor innovatieve en discipline overstijgende (podium)kunstenaars. Het is een thuis voor makers die graag buiten hun comfortzone stappen. Bij Huis voor Makers vinden zij begeleiding op zowel artistiek als zakelijk niveau. Ontwikkeling, verbinding maken en elkaar inspireren staan hierin centraal. 

Through art we meet, connect and improve. We grow by sharing. 

Ook eerdere afleveringen terugkijken/-beluisteren? Dat kan hieronder:

Wil je ook een keer een editie van Makers Studio bijwonen? 27 maart is de volgende editie.