Den Haag staat AAN!

Het Koorenhuis is een van de 50 instellingen die meedoet met de cultuurcampagne ‘Den Haag staat AAN’. Den Haag staat AAN presenteert het ‘Cultuuravontuur.’ Hiermee ontdek je de veelzijdigheid van de Haagse cultuursector en bezoek je voorstellingen en plekken die je anders misschien gemist had.

In Het Koorenhuis is er elke dag weer wat anders te doen of te beleven. Werk aan je creatieve skills, doe inspiratie op bij onze evenementen en ontmoet anderen die ook van kunst, cultuur en creativiteit houden.

Sta jij AAN? We zijn op zoek naar cultuuravonturiers! Ontdek de veelzijdigheid van de Haagse kunst- en cultuursector en ga op cultuur avontuur op denhaag.com/staataan. Ga jij AAN bij een interessante voorstelling of museum die je te zien krijgt? Dan krijg je één of twee vrijkaarten als je deze tijdig claimt.

De actie loopt totdat alle tickets op zijn, en er komt iedere dag een beperkt aantal kaarten vrij, dus pak zo snel mogelijk je kans vanaf 13 april om 13.00 uur. Zijn de tickets op? Dan ga je de volgende dag weer op avontuur en probeer je het opnieuw. Je kunt je met deze tool sowieso laten verrassen en op een avontuurlijke manier je uitje in Den Haag plannen. Als je je gegevens achterlaat, kun je je inschrijven voor cultuurtips per e-mail.

Bezoek met vrijkaarten Het Koorenhuis! Claim bijvoorbeeld tickets voor Festival Dag in de Branding of Tineke Postma Four ft. Ralph Alessi.

 

In onze agenda vind je alle opkomende evenementen in Het Koorenhuis!