vr 9 oktober - 19:15

Concert

ProJazz: Yuri Honing Acoustic Quartet – Bluebeard

Laat je verleiden door Yuri Honing en zijn akoestische kwartet en treed binnen in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard.

The Times noemde Yuri Honing “Een van de meest creatieve, onverschrokken en alerte saxofonisten van deze tijd”. Voor opeenvolgende albums werden er meerdere vijfsterrenrecensies uitgedeeld, iets wat niet vaak gebeurt. “Yuri Honing komt met zijn kwartet tot een nieuw, warm en empathisch geluid” (★★★★★ de Volkskrant) en “bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois” (★★★★★ Trouw), zijn maar twee van de vele prachtzinnen die we kunnen citeren. Voor zijn laatste album ‘Goldbrun’ kreeg Honing opnieuw een Edison.

Met het nieuwe theaterconcert ‘Bluebeard’ neemt Yuri Honing je mee in het hoofd van Blauwbaard. Laat je verleiden door Yuri Honing en zijn akoestische kwartet en treed binnen in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard. Deze topmusici leiden je door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin je geblinddoekt ronddwaalt en je jezelf mag onder laten dompelen in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.

Bezetting: Yuri Honing – tenorsaxofoon; Wolfert Brederode – piano; (t.b.a.) – contrabas; Joost Lijbaart – drums

Support act/young talent: Ignacio Santoro Quartet
Marios Charalambous – sax; Raul Santana – piano; Omiros Miltiadous – drums; Ignacio Santoro – d.bass & composition

Programma:
19:00 Aanvang Diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 uur: Yuri Honing Acoustic Quartet (Grote Zaal)
21:45 uur: After-party ft. DJ Jazz Min Lau (foyer)

Dinner & Jazz: Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazzmaaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Dinner ticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: Tickets aan de kassa € 8,-, op vertoon van de pas; combiticket dinner & jazz (inclusief 1 drankje, vooraf reserveren): € 20,-.

Reserveer uw combiticket: Voor een combiticket dient u in alle gevallen uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd

KASSA OPEN: 18:45
TICKETS

LET OP! DIT BETREFT EEN VERPLAATST CONCERT. REEDS GEKOCHTE TICKETS BLIJVEN GELDIG. 

Dit concert is een samenwerking tussen ProJazz en het Koorenhuis: een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

(foto: Mariecke van der Linden)