zo 21 februari - 09:00

covid-19, News

Jouw bezoek aan het Koorenhuis

Welkom in het Koorenhuis!

Beste bezoeker,

Het Koorenhuis is weer volledig open en we hanteren vanaf 25 februari onze normale openingstijden. We zijn van maandag t/m vrijdag open van 09.00 – 23.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Onze horeca is ook geopend van maandag t/m vrijdag van 11.30 – 23.00 uur. Op zaterdag van 09.00 – 16.30 uur. 

Breng je binnenkort een bezoekje aan het Koorenhuis? Wij zijn erg blij je weer te mogen verwelkomen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de maatregelen die wij genomen hebben om ervoor te zorgen dat je het Koorenhuis veilig kunt bezoeken.

JOUW BEZOEK 

  • Bij gezondheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts boven 38 graden Celsius of benauwdheid van jou en/of je gezinsleden) vragen we je om thuis te blijven.
  • Maak gebruik van de hoofdentree op de Prinsegracht.
  • Vanaf 25 februari is het tonen van een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand vervalt.
  • Kom je voor een afspraak? Meld je aan bij de Servicebalie en geef aan waarvoor je komt en met hoeveel personen.

 LIFT

  • Het Koorenhuis beschikt over een luchtbehandelingsinstallatie, die verse lucht inblaast en vieze lucht afzuigt. De installatie koelt en verwarmt de lucht – afhankelijk van de temperatuur in het gebouw – en circuleert geen lucht door het gebouw.
  • De lift is alleen toegankelijk voor bezoekers die minder valide zijn of als goederenlift. Er mag met 1 persoon tegelijkertijd – tenzij er begeleiding nodig is van een mindervalide persoon – van de lift gebruik gemaakt worden.

EXTRA HYGIËNE MAATREGELEN

Alle toiletten in het gebouw zijn toegankelijk en voorzien van zeep, desinfecterende handgel en papieren doekjes. De toiletten worden op regelmatige basis extra gereinigd, waarbij oppervlakken worden schoongemaakt met desinfecterend middel. Bij de ingang is desinfecterende handgel beschikbaar.

HORECA

De horeca in het Koorenhuis is open van maandag t/m vrijdag 10:00-23:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Download hier het ‘Protocol Covid-19 – In het Koorenhuis’.

WE WENSEN JE VEEL PLEZIER IN HET KOORENHUIS!