wo 4 maart - 17:30

Internationale Vrouwendag 2020

Uitreiking Parel 2020

Uitreiking Parel 2020: de gemeente Den Haag wil de groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de emancipatie van vrouwen en/of meisjes te bevorderen in het zonnetje zetten.

Wie is jouw Parel 2020?

In Den Haag zijn er veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de emancipatie van vrouwen en/of meisjes te bevorderen. Dag in, dag uit helpen zij overal waar ze kunnen en ook achter de schermen werken zij onvermoeibaar door. Ze vinden het hun plicht om een ander te helpen en doen het belangeloos en onzichtbaar. Maar zonder deze ogenschijnlijk kleine werkzaamheden is het werk in de stad aanzienlijk moeilijker.

De gemeente Den Haag wil deze groep bedanken en in het zonnetje zetten en ze het applaus geven dat ze verdienen voor hun jarenlange en tomeloze inzet! Dit gebeurt dit jaar op woensdag 4 maart 2020, tijdens de Haagse viering van Vrouwenweek.
We zijn uiteraard vereerd dat de uitreiking plaatsvindt in het Koorenhuis.

Criteria voor de prijs:
• De potentiële Parels zijn vrouwen, meisjes, mannen of jongens die zich op unieke en belangeloze wijze inzetten voor de emancipatie van andere vrouwen en/of meisjes in Den Haag.
• De Parels moeten gaan over écht vrijwilligerswerk.
• Ze wonen en/of werken in Den Haag.
• Ze kenmerken zich door het uitvoeren van diensten voor en/of achter de schermen.
• Zelden worden ze voorgedragen op diverse podia.

Tijd: 17.30 – 20.00 uur (dit event is niet openbaar).

Bekijk hier het volledige programma van Internationale Vrouwendag 2020 in Den Haag.