do 23 maart - 19:00

Agenda, Events

SOS Open Mic | 23 MAART

Wil je een keer meedoen en zelf ervaren hoe het is om op het podium te staan voor publiek? Meld je dan nu aan voor de Open Mic van Sounds on Saturday!

In Het Koorenhuis café, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio zullen er artiesten uit het hele land optreden en is er ruimte voor jouw talent! Dus houd je van goede muziek en gezelligheid? Be there! 

Wil je een keer meedoen en zelf ervaren hoe het is om op het podium te staan voor publiek? Meld je dan nu aan voor de Open Mic van Sounds on Saturday op 23 Maart en claim je 15 minuten podium tijd. Alle stijlen zijn welkom zolang het jouw eigen nummers zijn en geen covers. Er is een backline drumkit, een piano en een geluidstechnicus dus als band kan je ook zeker spelen! 

Er zijn nog een paar plekjes over! Stuur een mailtje naar info@soundsonsaturday.nl

Waar | Het Koorenhuis café
Wanneer | Zaterdag 23 Maart
Tijd | 19.00 – 22.00
Tickets | Donation based

Volgende edities Sounds on Saturday – Open Mic
Zaterdag 13 mei 19.00 – 22.00
Zaterdag 24 juni 19.00 – 22.00

Benieuwd naar SOS? Lees hier onze vaste rubriek “Een kijkje in Het Koorenhuis” over Sounds on Saturday. Sounds on Saturday (SOS) is een initiatief van Het Koorenhuis.