za 10 september - 21:30

Agenda

SOS | Sounds on Saturday | 10 September

SOS biedt opkomend talent een nieuw live podium! Omdat we nooit genoeg live muziek kunnen hebben in Den Haag. 10 september met de acts Blue Milk en Benito.

In Het Koorenhuis, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio zullen er artiesten uit het hele land optreden en is er ruimte voor jouw talent. Het café gaat op 10 september om 21.30 open en de entree is pay what you want. Dus houd je van goede muziek en gezelligheid? Be there!

Op zaterdag 10 september is het weer tijd voor een live muziek avond van SOS met Blue Milk en Benito. Op 24 september vindt er weer een open mic editie plaats.

Datum: Zaterdag 10 september
Tijd: 21:30 – 01:00 uur
Plaats: Het Koorenhuis Café
Pay what you want

Blue Milk
Nederlandse indierockers Blue Milk zijn zo kleurrijk als hun naam. Op hun eerste EP ‘TheRecipe’ experimenteren ze met (rhythm &) blues, psychedelische rock en bossanova en geven deze hun persoonlijke touch. Ze verkennen een scala aan sounds en spiegelen zich aan uiteenlopende bands als Ocean Alley, Sticky Fingers, Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd en Tame Impala. Kortom – verrassing!

Door hun muziek opent en omarmt Blue Milk de emotionele situaties van het leven en moedigt het aan om het bewustzijn over wereldse problemen te vergroten.

Blue Milk

Benito
Benito is het alter ego van rapper en zanger Julien Gouweleeuw. In Den Haag treedt Benito vaak op, van optredens op het Bevrijdingsfestival tot Koningsnacht, en alles wat er tussenin zit. Julien is inmiddels een bekend figuur in de Haagse hiphop scene en is volop bezig zijn sound te ontwikkelen. Zijn (rap) teksten en muziek worden sterk beïnvloed door psychedelica, filosofie en zijn eigen zoektocht naar innerlijk evenwicht. Jarenlange ervaring als acteur maakt het performen voor publiek second nature voor Benito. Op het podium schakelt hij razendsnel tussen hoge en lage energie; van agressie naar kwetsbaarheiden trance, met een uniek stemgeluid dat je het ene moment omverblaast en het andere momentzoete melodietjes weg zingt.

Benito

Sounds on Saturday (SOS) is een initiatief van Het Koorenhuis.