za 1 oktober - 21:30

Agenda, SOS | Sounds on Saturday

SOS | Sounds on Saturday | 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober is het weer tijd voor een live muziek avond van SOS met LIFELESS PAST & OATS. 

In Het Koorenhuis, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio zullen er artiesten uit het hele land optreden en is er ruimte voor jouw talent. Het café gaat op 1 oktober om 21.30 open en de entree is pay what you want. Dus houd je van goede muziek en gezelligheid? Be there!

Op zaterdag 1 oktober is het weer tijd voor een live muziek avond van SOS met LIFELESS PAST & OATS. 

LIFELESS PAST

Lifeless Past is een post-punk formatie uit Nederland die “dark punk” en new wave muziek speelt, geïnspireerd door de “romantic and gothic rock” uit de late jaren 80. De band werd gevormd door Satori in de winter van 2012 in de stad Den Haag. Lifeless Past bestaat uit Satori (gitaar en zang) en Daniel (percussie). De muziek van Lifeless Past wordt gekenmerkt door zijn koude en trillende drums, trapsgewijze gitaren en winterse zang.

Van 2013 tot nu speelt Lifeless Past in veel landen in Europa en hebben zij tournees gemaakt in Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

OATS

OATS is wat er gebeurt als drie nerdy jazz majors en een gestoorde kunststudent samenkomen om een ​​intense mix te maken van post-hardcore punk, art-rock en math-rock. De unieke stijl komt van de mix van de weelderige akkoorden van gitarist Adam Kiepuzewski, het virtuoze drumwerk van Niels Luteijn, de theatrale zang van Jacob Clausen en de sociaal bewuste teksten naast de wereldschokkende bas van Philippe Blouin. Denk aan de avant-garde van Black Midi naast de energie van Converge.

Datum: Zaterdag 1 oktober
Tijd: 21:30 – 01:00 uur
Plaats: Het Koorenhuis Café
Pay what you want

Sounds on Saturday (SOS) is een initiatief van Het Koorenhuis.