za 18 februari - 19:00

Agenda, Events

SOS Bandnight | 18 FEBRUARI

In Het Koorenhuis café, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Be there! 

In Het Koorenhuis café, kun je op zaterdagen terecht voor de beste live muziek. Van punk, rock, indie, shoegaze, urban, tot singer-songwriters. Naast bands en acts uit de regio zullen er artiesten uit het hele land optreden en is er ruimte voor jouw talent! Dus houd je van goede muziek en gezelligheid? Be there! 

Thames
Thames is een gloednieuwe postpunkband rondom leadzanger en gitarist Merlyn Baardman. Met familiebanden in Suffolk, Engeland, is hij geen onbekende in de Britse (en Ierse) punk- en new wave-invloeden (o.a. The Cure, Fontaines D.C. en IDLES). Hoewel zijn Britse voorgangers een grote bron van inspiratie zijn gebleken, realiseerde hij zich pas na zijn verhuizing naar Amsterdam hoe emotioneel gesloten de Britten soms kunnen zijn. Thames combineert energieke moraliteit met modern postponk-geluid.

Captain Scarlet
Captain Scarlet is het nieuwe muzikale project van Bas Boudewijn, Pleun Stork en Yaniv de Jong. Samen met een ijzersterke band en violiste brengen Bas, Pleun en Yaniv hun melancholische indierock naar de massa. Met een nadruk op persoonlijke teksten met een herkenbaar karakter, ga je na het zien van deze strakke performance, geïnspireerd door onder andere The Last Shadow Puppets, David Bowie en Jeff Buckley, geheid met een bitterzoet gevoel naar huis.

Waar | Het Koorenhuis café
Wanneer | Zaterdag 18 Februari
Tijd | 19.00 – 23.00
Tickets | Donation based

Benieuwd naar SOS? Lees hier onze vaste rubriek “Een kijkje in Het Koorenhuis” over Sounds on Saturday. Sounds on Saturday (SOS) is een initiatief van Het Koorenhuis.