vr 26 mei - 19:00

Agenda, Events

Sniester | 26 MEI

Bam! De line-up voor Sniester 26 mei in Het Koorenhuis is bekend!

Bam! Brokkenschema voor Sniester 26 & 27 mei bekend. Neem een digitaal moment voor jezelf en plan je route voor het meest explosieve alternatieve festival aan deze kant van de melkweg.

Wordt het ‘Big in Japan’ Bo Ningen of toch die Amerikaanse beesten van ’68? Hossen met La Regadera want er is al zo lang niet gehost, maar verdikkeme – er is maar 1 Caroline Rose? We laten je lekker aan je lot over, bekijk het op sniester.nl en start met puzzelen.

Line-up Het Koorenhuis 26 MEI

19.00u Bo Ningen
Grensverleggende alt rock born in Japan

Deze vier Japanners ontmoetten elkaar in Londen en sinds die dag bracht hun revolutionaire perspectief op kunst ze samen met een bonte stoet aan al even diverse als beroemde mede-pioniers.

Bo Ningen een band noemen zou te beperkt zijn, want ze gaan verder dan muziek. De uitingsvorm is arbitrair – het gaat hen net zo hard over design, literatuur of mode. Gelukkig voor ons als muziekliefhebbers levert dit waanzinnig toffe, galmende, alle kanten op schietende alt rock op. Gaat dat zien en ontdek of jij ze net zo tof vindt als hun grote fans Alexander McQueen, Savages, The Jesus And Mary Chain en Hedi Slimane van YSL.

Beluister “Bo Ningen” op Spotify

 

20.30u Tokky Horror
Unhappy hardcore

Klaar voor een audiovisuele uitdaging? Niks aan dit Britse trio is straightforward. Ze ontmoetten elkaar pas in the flesh op het moment dat het eerste platencontract getekend werd – want dit digitale hardcore punkcollectief ontstond online. In het jaar dat je alleen online kon raven stuurden de leden demo’s over en weer als tegengif.

Het resultaat was hard, heftig en opmerkelijk en BBC 6 Music, Radio X, Clash Magazine & Kerrang stonden gelijk op scherp. Die laatste omschreef Tokky Horror als “een drum ‘n’ bass elektropunk hybride met gigantische Atari Teenage Riot vibes”. Raven is in dit geval beven.

Beluister “Tokky Horror” op Spotify

 

22.15u Caroline Rose
Maskers af met ijzersterke antiheldin

Deze Amerikaanse maakt dan wel luchtige, elektronische indiepop, maar komt zó hard binnen. Dit alles met dank aan het mysterie dat wel meer grote artiesten voortbracht: hoe dieper de shit, hoe hoger de muzikale toppen. En hoe groter de hit, want met ‘Feel The Way I Want’ heeft ze een kneiter van een jetser te pakken.

Laat je hart openbreken door Carolines humor, kwetsbaarheid en opgewekte liedjes vol duistere satire. Dansen mag – gelieve je gêne bij de deur achter te laten, doet zij ook.

Beluister “Caroline Rose” op Spotify

Ga voor Tickets en meer informatie naar www.sniester.nl