vr 27 september - 20:00

Concert, Latin

Regentenkamer: Septeto Trio Los Dos

Het meest gehoorde commentaar tijdens Septeto Trio Los Dos optredens is dan ook: Asi se hace el son! (Zo moet de son gespeeld worden!)

Regentenkamer: Septeto Trio Los Dos

Concert Regentenkamer Grote Zaal in het Koorenhuis
Septeto Trio Los Dos is dé vertolker van de Santiago de Cuba sound in NL. Al jaren een van de populairste latin bands van Nederland en de enige met deze unieke stijl. Vanaf 1997 werken ze intensief samen met topbands uit de Oriente regio in Cuba met als resultaat een zeer herkenbare eigen geluid en bomba. In Santiago de Cuba zelf geniet deze formatie grote populariteit. Optredens in de Casa de La Trova, El Quitrin en de Casa de La Musica alsmede Radio Revolución en Radio Mambí, twee spraakmakende zenders uit de Oriente, hebben voor grote naamsbekendheid gezorgd. Ze treden op met de volledig traditionele akoestische bezetting, bestaande uit: tres, armonico, gitaar, contra-bas, maracas, bongó, campana, trompet y desde luego la clave.

De instrumenten, de meerstemmige coros en zang en met name het altijd explosieve samenspel zorgen ervoor dat danser en toehoorder een onvergetelijke muzikale ervaring mee krijgt.

Aanvang: 20.00 uur
Einde: 22.30 uur

Tickets: Voorverkoop: € 16 (inclusief service kosten) Aan de deur: € 17.50