vr 8 april - 19:00

Agenda, Concert, Festival

Rewire Festival | vrijdag

Van 7 tot en met 10 april strijkt Rewire weer neer op verschillende locaties in de Haagse binnenstad, waaronder het Koorenhuis, voor haar elfde festivaleditie met een programma vol vooruitstrevende en genre-overstijgendemuziek uit alle windrichtingen.

Tijdens het Rewire Festival op vrijdag in het Koorenhuis vind je optredens van de eclectische band Dali Muru & The Polyphonic Swarm, een bijzonder optreden van Russische producer Pavel Milyakov en de Oekraïnse vocaliste Yana Pavlova en de toonaangevende artiest Alabaster DePlume. Lees hieronder meer.

Dali Muru & The Polyphonic Swarm | 19:00-19:45

Dali Muru & The Polyphonic Swarm (regisseur en dichter Dalia Neis en muzikant en producer Enir Da) vertalen hun ambitieuze debuutalbum naar een expressieve en immersieve live show, samen met gastmuzikant Chris Lamouroux.

Pavel Milyakov & Yana Pavlova | 21:00-21:45

Russische muzikant Pavel Milyakov – misschien beter bekend als de iconoclastische producer van clubmuziek Buttechno – sloeg onlangs de handen ineen met de Oekraïense zangeres Yana Pavlova. Tijdens Rewire 2022 presenteert dit bijzondere duo werk van hun melancholische debuutplaat Blue en droney opvolger Wandering.

Alabaster DePlume | 22:15-23:00

Alabaster DePlume wordt bijgestaan door zijn band voor een live set die bestaat uit nieuw materiaal van zijn aanstaande album GOLD, begin april uitgebracht op het gerenommeerde Chicago-label International Anthem. De Britse artiest, poëet en multi-instrumentalist schept experimentele en gevoele popmuziek, geïnspireerd door jazz, punk, indie en muziek uit Azië, gecombineerd met spoken word. Hij wordt geprezen als één van de meest toonaangevende en avontuurlijke artiesten die de afgelopen jaren uit het VK zijn voortgekomen.

Voor het volledige Rewire festivalprogramma en tickets, kijk op rewirefestival.nl

Het Rewire Festival vindt op vrijdag, zaterdag en zondag plaats in het Koorenhuis.