vr 8 oktober - 20:00

Agenda, Concert

Mondriaan Jazz X ProJazz – Opening Night

Op vrijdag 8 oktober 2021, aan de vooravond van de grote festivaldag (9 oktober) van Mondriaan Jazz, een gezamenlijk openingsconcert van cult funkhelden Butcher Brown (US) en de grote internationale belofte harpiste Nala Sinephro (BE/UK).

Butcher Brown
Explosief en grenzeloos groovy. De gelauwerde Amerikaanse funk/jazz-formatie Butcher Brown geeft een moderne twist aan de sound die werd gepionierd door Weather Report, Mahavishnu Orchestra en Headhunters. De perfecte kickstart van een nieuwe editie van Mondriaan Jazz 2021.

Nala Sinephro
Harpiste Nala Sinephro is een grote belofte uit de UK die haar debuut in Nederland zal maken op Mondriaan Jazz. Sinephro wordt tijdens het openingsconcert bijgestaan door onder andere Eddie Hick (Sons of Kemet) en James Mollison (Ezra Collective). Haar debuutalbum zal uitkomen op het prestigieuze WARP Records, maar een tip van de sluier van haar meditatieve jazz-meets-electronica sound werd alvast recent opgelicht op Bandcamp

Tickets

Let op: Voor dit openingsconcert op vrijdag 8 oktober dien je apart een ticket te kopen via het Paard. Dat kan via bovenstaande link 

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.