vr 17 december - 20:30

Agenda, Concert

ProJazz: Kapok | The Long Way Home Tour (gecanceld)

Helaas hebben we deze concertavond moeten annuleren. Al een ticket gekocht? Dan krijg je binnenkort automatisch bericht van ProJazz. Kapok gaat stoppen! Grijp nu je kans en bezoek het concert van dit onconventionele trio op 17 december in het Koorenhuis.

Sinds de oprichting in 2011 heeft dit onconventionele trio een eigen muzikaal universum opgebouwd, vier albums gemaakt, prijzen gewonnen en ontelbare concerten gespeeld in Nederland en daarbuiten. Kapok is een begrip geworden in de Nederlandse jazz en impro. Maar na negen jaar intensieve samenwerking begonnen Timon Koomen, Remco Menting en Morris Kliphuis nieuwsgierig te worden naar andere uitdagingen – en daarom zal Kapok dit seizoen zijn allerlaatste tournee spelen.

Met The Long Way Home Tour is het unieke geluid van Kapok voor de allerlaatste keer te horen. Een dwarsdoorsnede van oud en nieuw repertoire vloeit moeiteloos over in vrije improvisaties. Het ijzersterke samenspel gecombineerd met een rijke fantasie en gevoel voor humor zorgt ervoor dat elk concert een bijzondere trip is.

Laat je voor de allerlaatste keer verrassen door de eigenzinnige combinatie van drums, gitaar en hoorn. Hoor wat er allemaal mogelijk is door jaren van toewijding en intensief samenspel en beleef samen muziek in het moment.

TICKETS

Ticketinformatie
Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via de ticketshop. N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Dit concert is een samenwerking tussen ProJazz en het Koorenhuis. 

Foto: ©Anouk van Kalmthout