vr 20 november - 19:30

Concert

ProJazz: Ikarai X Sanne Rambags X V&J Visuals Present Murakami (Uitverkocht)

Murakami, een bijzondere samenwerking tussen Ikarai, vocaliste Sanne Rambags en visual artist V&J. Geïnspireerd op het boek 'Kafka On The Shore' van de Japanse schrijver Haruki Murakami.

In Murakami neemt Ikarai het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman Kafka On The Shore te ervaren. In een bijzondere samenwerking met vocaliste Sanne Rambags en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samen komen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. Voorheen deden zijn dit met verve met onder meer hun show Muhammad rondom de legendarische bokser Muhammad Ali.

Ditmaal nemen zij het prachtige boek Kafka On The Shore van Haruki Murakami onder handen, waarin de jonge Kafka zijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Bezetting:
Sanne Rambags – vocals, Julian Schneemann – piano, Jeroen Batterink – drums, Tessel Hersbach – viool, Yanna Pelser – altviool, Bence Huszar – cello, Camiel Jansen – contrabas, Bas ten Berge – visuals

Programma:
Er is een programma samengesteld met twee shows.
Lees hier welke Covid19-maatregelen er genomen zijn.

Early show
18:30:  Jong talent t.b.a. (foyer)

19:10: Deur open grote zaal

19:30-20:30: Ikarai X Sanne Rambags (grote zaal)

TICKETS EARLY SHOW

Late show  
20:15: Optreden Jong talent t.b.a.(foyer)

20:55: Deur open grote zaal

21:15-22:15:  Ikarai X Sanne Rambags  (grote zaal)

TICKETS LATE SHOW

LET OP! Dit betreft een concert met een aangepaste opzet i.v.m. Covid-19 maatregelen. Tickets kunnen alleen online worden besteld. De online ticketverkoop loopt door tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: In verband met de COVID19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk tickets aan de kassa te kopen. Je kunt je ticket online bestellen via onze ticketshop.
N.b. Vergeet niet om je pas mee te nemen naar het concert, deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Dit concert is een samenwerking tussen ProJazz en het Koorenhuis: een serie met avondvullende programma’s.