do 17 december - 19:00

Agenda, Muziek

Portal Musik viert Beethoven in het Koorenhuis (verplaatst)

Concert wordt verplaatst, nieuwe datum volgt in januari 2021.

Cellist Alfian Emir Adytia en pianiste Kanako Abe van Portal Musik kunnen het niet aan zich voorbij laten gaan: de 250e geboortedag van Ludwig van Beethoven. Daarom brengen zij u deze avond een bijzonder programma: de vijf cellosonates van de meestercomponist.

Een must voor iedere Beethoven-liefhebber.

De veelzijdige cellist Alfian Emir Adytia (Indonesië, 1992) wint aan bekendheid in Nederland. Onlangs bracht hij nog de Sonate voor Solo Cello van Zoltán Kodály in Den Haag. Steeds weer raakt hij het publiek met zijn intuïtieve spel. Kanako Abe (Japan, 1973) is dirigent, pianist en componist en werkt in zowel Japan, Frankrijk en Nederland. En op 17 december in Den Haag!

Samen vormen ze Portal Musik. Op 17 december brengen zij met Beethoven de klassieke muziek naar het Koorenhuis.

Programma 17 december

19.00 uur                       Cello Sonates Beethoven 1 & 2
20.00 – 20.30 uur          Pauze & Pauzeprogramma
20.30  uur                     Cello Sonates Beethoven 3, 4 & 5

Tickets

Kunt u alleen het eerste of het tweede deel bijwonen? Daarvoor is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Maximaal 30 personen.

Ticketkosten voor alleen deel I of deel II van het programma: € 23,00
Ticketkosten voor het hele concert: € 36,00

Tickets kunnen via de mail besteld worden: beethoven17december2020@gmail.com

Vermeld daarbij uw naam, voor hoeveel personen u bestelt en of het voor deel I, deel II of het hele concert is. Na ontvangst van betaling ontvangt u de tickets.

Naast de muziek praten de musici u een beetje bij en worden er beelden vertoond. De pauze biedt ook de gelegenheid om een frisse neus te halen. Vanwege covid-19 is de horeca in het Koorenhuis gesloten. Wel krijgt u bij binnenkomst een (fris)drankje aangeboden dat mee de zaal in mag.