vr 11 oktober - 19:00

Jazz

Phronesis – Openingsconcert MONDRIAAN JAZZ

Het veelvuldig geprezen Mondriaan Jazz Festival strijkt opnieuw neer in Den Haag. Op vrijdag 11 oktober opent het festival in het Koorenhuis.

De Deense contrabassist Jasper Høiby, de Britse pianist Ivo Neame en de Zweedse drummer Anton Eger bouwden samen aan een band die vooruitstrevende akoestische muziek maakt die helder en simpel klinkt, ondanks dat ze heel ingenieus in elkaar zit. Dit voorjaar verscheen hun nieuwe album We Are All, een fraai nieuw hoofdstuk in het rijke oeuvre van dit trio.

Programma:

19:00 Aanvang Diner

19:15 Jong jazztalent (Foyer)

20:30 uur: Phronesis (Grote Zaal)

21:45 uur: After-party (foyer)  ft. DJ Jazz Min Lau

 

Ticketinformatie

Dinner & Jazz: Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Dinner ticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: Tickets aan de kassa € 8,50 op vertoon van de pas; combiticket dinner & jazz (inclusief 1 drankje): € 20,50.

Reserveer uw combiticket Voor een combiticket dient u in alle gevallen uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Informatie voor bezoekers van Mondriaan Jazz:
Tickets die besteld worden via de ticketbutton onderaan deze pagina, bieden alleen toegang tot de openingsavond op 11 oktober. Plus tickets  voor het volledige festivalprogramma (openingsconcert 11 oktober + Mondriaan Jazz 12 oktober) zijn te koop via de website van het festival: https://www.mondriaanjazz.nl/mjazz2019-announced/

Het is mogelijk om met een plus ticket van het festival voorafgaand aan het openingsconcert in de foyer een hapje te eten. Een los dinerticket kost € 12,- (incl. drankje). Reserveren vooraf is verplicht en kan tot uiterlijk  9 oktober via info@projazz.nl onder vermelding van de volgende gegevens: naam, telefoonnummer, aantal dinertickets. Geef in de mail s.v.p. aan dat je in het bezit bent van een Mondriaan Jazz festival plus ticket. De reservering voor het dinerticket op 11 oktober is pas definitief als deze door ons is bevestigd.

KASSA OPEN: 18:45 

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Mondriaan Jazz.

TICKETS