do 16 november - 19:00

Agenda, Events

Projazz Ntjam Rosie & Smandem | 16 NOVEMBER

Dit is een concertavond van ProJazz en Het Koorenhuis. Naast het main concert in de Grote zaal is er een (gratis) voorprogramma met Young Talent en de mogelijkheid om vooraf een dinner te boeken.

In 2010 opende Ntjam Rosie’s tweede album ELLE vele deuren voor haar. Twaalf jaar later weerklinkt het nog altijd haar eigenzinnige visie op jazz en soul en haar eigen karakteristieke geluid. Destijds wilde zij zichzelf bewijzen, gezien en gehoord worden.  Inmiddels heeft ze dat kunnen loslaten en kijkt ze graag met een frisse blik naar nieuwe muzikale mogelijkheden, nieuwe sounds en nieuwe energie. Met die reden besloot ze met de jongemannen van SMANDEM. een selectie van songs van ELLE onderhanden te nemen en naar het heden brengen. Hoe zouden ze klinken door de handen en oren van een nieuwe generatie muzikanten?  Het resultaat is tegelijk energiek en loom en tegelijk ruw en zacht.

Tickets | Hier te koop

Dit is een concertavond van ProJazz en Het Koorenhuis. Naast het main concert in de Grote zaal is er een (gratis) voorprogramma met Young Talent (om 19:30 in de foyer), en de mogelijkheid om vooraf een dinner te boeken. Na afloop is er een after-party met DJ.

Voorproefje? Bekijk NTJAM ROSIE op YouTube.