za 19 november - 14:00

Agenda, Events

Najaarsproeverij Joie de Vin in Het Koorenhuis

Najaarsproeverij in Het Koorenhuis! In een gezellige, informele sfeer kan je heerlijke wijnen komen proeven en je favorieten selecteren en bestellen.

Joie de Vin is een importeur en verkoper van biologische, biodynamische en duurzaam geproduceerde wijnen. Met de wens om directe lijnen te hebben met kleine en middelgrote biologische producenten van kwaliteitswijn, startte Tosca Winters (vinoloog) 5 jaar gelden met het importeren van wijnen uit Frankrijk.

Joie de Vin bestaat in november dus 5 jaar! Om dat te vieren zetten we op zaterdagmiddag 19 november onze fijnste biologische wijnen voor je klaar. En, na 5 jaar biologische Franse wijnen, is het tijd voor iets nieuws: met trots presenteren we op deze proeverij de eerste drie leveranciers uit Italië (Piemonte). Natuurlijk ook weer biologisch!

Je proeft deze middag meer dan 30 fijne wijnen die je de komende maanden goed van pas gaan komen. Natuurlijk die heerlijke verwarmende en stevige wijnen die bij het seizoen horen. De feestdagen komen al dichterbij, dus ook voor kerstdiner, lunch, brunch, borrel, oud en nieuw hebben we mooie biologische wijnen geselecteerd. Onze vinologen staan voor je klaar om samen met jou de beste wijnen uit te zoeken.

In een gezellige, informele sfeer kan je rustig proeven en je persoonlijke favorieten selecteren en bestellen. Je bent van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

De proeverij is gratis, om dit mogelijk te maken stellen we het op prijs als je een bestelling plaatst. Korting van 10% bij bestelling van > 12 flessen

19 november 2022
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Het Koorenhuis café

Meer informatie over event:
www.joiedevin.nl

Aanmelden is niet nodig – maar wel fijn. Ee-mail info@joiedevin.nl of 06 3877 2816 (whatsapp/sms)