do 2 april - 14:30

diversiteit en inclusie, Meetup

** AFGELAST ** Meetup #2 Diversiteit en inclusie in de Haagse cultuursector

Meetup #2 Diversiteit en inclusie in de Haagse cultuursector vindt plaats op 2 april met als thema 'de sector aan zet'.

**N.A.V. HET BESLUIT RIJKSOVERHEID EN RIVM I.V.M. HET CORONAVIRUS WORDT DIT EVENEMENT AFGELAST**

Terugblik op meetup #1

We kijken terug op een succesvolle en bewogen meetup die wij op 19 november 2019 in het Koorenhuis hebben georganiseerd. Met een opkomst van ca. 60 deelnemers, kunnen wij stellen dat nut en noodzaak helder zijn voor de Haagse culturele sector. Een structureel draagvlak voor diversiteit en inclusie in de Haagse cultuursector is een richting die wij allemaal op willen.

Tijdens de meetup in november gaf een groot deel van de deelnemers aan meer mogelijkheden te zien om binnen de cultuursector beter en effectiever samen te kunnen werken.

Meetup #2

Daarom organiseren we op 2 april a.s. van 14:30-17:00 uur (netwerkmoment vanaf 17:00 uur onder het genot van hapjes en drankjes) in Theater Diligentia meetup #2, met als titel ‘de sector aan zet’.

Deze meetup richt zich op meer inhoudelijke diepgang. In de plenaire onderdelen in het programma gaan Stuart Kensenhuis en Farbod Moghaddam in gesprek met panelgasten en het publiek. Daarnaast zijn er breakout-sessies aan de hand van verschillende thema’s. Het uitgangspunt van deze breakout-sessies is om in te gaan op de praktische kanten van diversiteit en inclusie. Wij zorgen voor deskundigen die deze sessies begeleiden en meer diepgang en kennis kunnen meegeven.

Voor de invulling van het programma van deze meetup doen wij graag een beroep op jou!

Laat ons weten waar je tegenaan loopt bij het toepassen en het integreren van diversiteit en inclusie in jouw organisatie en de bedrijfsvoering. Welke hulpvragen heb je? Welke knelpunten ervaar je? Aan wat voor kennis en welke praktische tools heb je het meeste behoefte? Of gaan er juist veel dingen goed in jouw organisatie? Zo ja, wat zijn de ervaringen en de kennis die je met ons wilt delen? De vier P’s uit de Code Diversiteit & Inclusie kun je hiervoor als leidraad gebruiken.

Verder nodigen wij je van harte uit om aan te schuiven als panelgast in het plenaire programma. Laat ons weten wat je kunt en wilt inbrengen in het panel! Het gesprek zal gaan over o.a. wat er goed en minder goed gaat in Den Haag en wat er mogelijk door de sector gezamenlijk opgepakt kan worden. Wij proberen iedereen die zich hiervoor aanmeldt een plek te geven in het programma.

Aanmelden

Graag aanmelden en input leveren voor 20 maart a.s. via info@prins27.nl (ook voor eventuele vragen).

Theater Diligentia (Lange Voorhout 5) is toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie over de toegankelijkheid en bereikbaarheid is te vinden op www.diligentia-pepijn.nl.

Alvast bedankt en graag tot 2 april!

Meetup #2
2 april 2020
14:30 – 17:00 uur
Theater Diligentia Lange Voorhout 5, Den Haag