zo 27 februari - 14:00

Agenda, Huis voor Makers

Makers Studio

Huis voor Makers presenteert op 27 februari Makers Studio in het Koorenhuis! Huis voor Makers is een initiatief van PRINS27 en richt zich op onafhankelijke makers & collectieven.

Yay, 27 februari is het zo ver: een nieuwe editie van Makers Studio! 

Tijdens deze editie zullen we, verspreid over twee talks, de makers aan je voorstellen die dit jaar een nieuw makerstraject zijn gestart bij Huis voor Makers.  

In de eerste talk gaat host Khalid Amakran in gesprek met maker Tania Christina en Roger Nievaart. Beiden houden zich bezig met immersief theater, maar ieder op hun geheel eigen wijze. Hoe dat eruitziet, waar hun voorstelling over gaat en wat hun verwachtingen zijn voor het makers traject, zullen ze 27 februari met ons bespreken.  

In het gesprek daarna zal Khalid in gesprek gaan met Lien Cornelissen en Damani Leidsman. Lien Cornelissen is liedschrijver en kleinkunstenaar. Al eerder bracht ze een album en een avondvullende kleinkunstvoorstelling uit. Op dit moment werkt ze aan haar tweede voorstelling en tweede album.  

Ook Damani is songwriter en artiest, maar dan in een ander genre, namelijk jazz/pop/soul. Onder de naam Mushroom Mosis bracht hij al enkele singels en een EP uit. Volgende maand presenteert hij zijn nieuwe muziek.  

Genoeg inspiratie en onderwerpen om te bespreken dus… en jij kan daarbij zijn! 

Meld je aan via ons Facebook event of loop gezellig binnen op zondag 27 februari.  

  • Inloop: 13.45 uur, aanvang: 14.00 uur  
  • Locatie: Theaterzaal in het Koorenhuis 
  • Prijs: ‘pay what you can’ – betaling via QR-code aan het einde van de talk