zo 24 april - 14:00

Agenda, Huis voor Makers

Makers Studio | 24 april

Huis voor Makers presenteert op zondag Makers Studio in het Koorenhuis! Huis voor Makers is een initiatief van PRINS27 en richt zich op onafhankelijke makers & collectieven.

Op zondag 24 april is het weer tijd voor een nieuwe editie van Makers Studio!

Makers Studio is een inspirerende maandelijkse talk waarin een van de hosts in gesprek gaat met verschillende makers. Ze bespreken hun werk, het maakproces, waar ze hun inspiratie vandaag halen en het ondernemerschap dat hierbij komt kijken.

Tijdens de eerste talk gaat Khalid in gesprek met kunstenaar Tanara Labuche. Tanara gebruikt haar passie voor kunst om de positieve sociale dialoog over gelijkheid te bevorderen. Haar kunst is op verschillende (internationale) plekken en evenementen te zien geweest om gender-, ras-, en kansengelijkheid te promoten.

De tweede talk is met Mounir Gros en Yasmine van Maassakker van Future Intel. Future Intel en stichting FAAM zijn sinds januari 2020 bezig om beginnende en gevestigde muzikanten, beeldend kunstenaars en DJ’s een podium te bieden. Elke donderdag zenden ze live performances en DJ-sets uit. Deze worden visueel ondersteund door het werk van verschillende beeldende kunstenaars, gecureerd door curators Yasmine van Maasakker en Tessa van Bree. Het doel is om te fungeren als een creatieve broedplaats waar verschillende makers met verschillende achtergronden elkaar kunnen inspireren, ontmoeten en nieuwe toekomstige samenwerkingen ontstaan.

Genoeg ingrediënten voor waardevolle gesprekken. Ben jij erbij?

  • Datum: 24 april
  • Tijd: inloop 13.45 uur, aanvang: 14.00 uur  
  • Locatie: Het Koorenhuis Café
  • Prijs: Pay what you want – betaling via QR-code aan het einde van de talk

Bekijk hier een terugblik naar de voorgaande editie.

Volg Huis voor Makers ook op Instagram @HuisvoorMakers.

Makers Studio wordt georganiseerd door Huis voor Makers en is een initiatief van PRINS27.