zo 23 oktober - 14:00

Agenda, Muziek, Theater

LIEN – lief zonder reden (TRY-OUT) 23 oktober

Kom naar de eerste try-out van LIEN haar tweede kleinkunstvoorstelling ’Lief zonder reden’. Lien Cornelissen is kleinkunstenaar/liedschrijver en als maker verbonden aan Huis voor Makers in Het Koorenhuis.

Een nieuwe kleinkunstvoorstelling! Op 23 oktober 2022 speelt LIEN de eerste try-out van haar tweede kleinkunstvoorstelling ’Lief zonder reden’. Hierin zie je Lien op haar eerlijkst. Eindelijk. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Haar hoofd zal ze in elk geval steeds meer loslaten. Een ongemakkelijk luchtige avond vol cadeaus waar ze niets voor terug hoeft.

Alleen mét publiek kunnen we de show verder afmaken. Vind je het leuk om een voorstelling te zien in deze fase van het maakproces? Wees erbij! Na afloop drinken en praten we gezellig na.

Lien Cornelissen is kleinkunstenaar/liedschrijver en als maker verbonden aan Huis voor Makers in Het Koorenhuis. Ook werkt ze in haar makerstraject samen met theaters Diligentia-Pepijn in Den Haag. Lien speelt met taal en emotie. Haar teksten zijn naast eigenzinnig ook regelmatig dubbelzinnig. Zij deelt wat er in haar omgaat en wat zij om zich heen ziet. In januari 2020 ging haar avondvullende kleinkunstvoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ in première. Ondertussen breidde ze haar act uit met band en in augustus 2021 bracht LIEN haar eerste album uit ‘Dit gaat nergens over’.

Tekst, muziek, spel, zang en piano: Lien Cornelissen
Muziekproductie, drums en gitaar: Dylan Siemerink
Muziek en basgitaar: Barend Spaan
Regie/dramaturgie: Sophie Laurence
Vocal coaching: Ruth Elings
Kostuum en props: Natallya Ryzhykava
Artwork: Studio Kabowski
Fotograaf artwork: Leon Schröder

Doelgroep: 18+

Waneer: zondag 23 oktober, 14.30 uur (café open om 14.00 uur)
Waar: grote zaal Het Koorenhuis
Entree: vrijwillige donatie (via QR-code op locatie)
Aanmelden: stuur ‘JA! ik kom’ naar
info@liencornelissen.nl en geef door met hoeveel personen je komt.

Met dank aan Het Koorenhuis, theaters Diligentia & Pepijn en de gemeente Den Haag