ma 10 juli - 09:00

Agenda, Events

Leth’s Dance Zomerkamp | 10 t/m 14 JULI

Van 10 tot en met 14 juli 2023 volgen jonge deelnemers in het Koorenhuis in Den Haag een programma van leuke, creatieve en kunstzinnige workshops.

Het Leth’s Dance Zomerkamp is een laagdrempelig vakantieprogramma voor alle kinderen van 4-11 jaar. Van 10 tot en met 14 juli 2023 organiseert Lonneke van Leth Dans in het Koorenhuis in Den Haag een programma van leuke, creatieve en kunstzinnige workshops. Zij werken aan een gezamenlijke eindpresentatie. Kinderen met een kleine portemonnee kunnen voor een gereduceerd tarief deelnemen. Door alle workshops ontdekken kinderen op een laagdrempelige manier en met toegewijde workshopleiders verschillende kunstdisciplines en wat ze leuk vinden. Wat wij vooral belangrijk vinden is de kinderen te laten zien hoeveel plezier je met cultuur kunt beleven.

Programma 4-6 jaar

De kinderen krijgen verschillende dansworkshops, theaterlessen, beeldende kunst en circuslessen. Op maandag zien ze de voorstelling Meneer Pannenkoek van ons jeugddansgezelschap. Deze voorstelling geeft de kinderen inzicht in vormen, kleuren, lijnen en compositie. Onze dansers geven een reflectieworkshop op deze voorstelling inclusief gebruik van multimedia. Ter ontspanning spelen wij buiten, relaxen in de voorleeshoek, kijken een filmpje, doen aan kinderyoga en de kinderdisco.

Programma 7-11 jaar

Deze kinderen krijgen diverse dansworkshops en maken zelf een choreografie. Daarnaast volgen zij theater- en dramaturgielessen, maken ze zelf de rekwisieten en volgen workshops Beeldende kunst. Alle activiteiten werken toe naar een gezamenlijke presentatie die de deelnemers onder begeleiding van alle docenten maken. Na de presentatie volgt een gezamenlijke evaluatie met de dramaturg. Ter ontspanning en plezier vullen wij dit aan met een voorstelling van het gezelschap, yoga, picknick en chillen in het park.

De kinderen worden de hele dag verzorgd met lunch, drinken en tussendoortjes en beleven een leerzame en leuke start van de zomervakantie.

Waar | Het Koorenhuis
Wanneer | 10 tot en met 14 juli 2023
Tijd | inloop vanaf 09.00, ophalen vanaf 16.30
Prijzen:

€ 45,00 per dag (kinderen 4-6 jaar hebben kamp op maandag 10 en dinsdag 11 juli, kinderen 7-11 jaar hebben kamp van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 juli) Kinderen met een Ooievaarspas kunnen deelnemen met een gereduceerd tarief. Deze kinderen kunnen zich melden bij zakelijk@lonnekevanleth.nl

Ticketlink!