zo 31 januari - 09:00

Agenda

Het Koorenhuis is weer open

Om jouw bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben we alle maatregelen hieronder op een rijtje gezet.

ALGEMEEN

Bij binnenkomst van het pand graag de handen desinfecteren. Een mondkapje is verplicht en de QR-code stand-by hebben. Bij verplaatsingen in het pand graag een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden. Ook als je de QR-scan hebt gedaan.

HORECA

Bij gebruik van de horecaruimte en nuttigen van consumpties, dient er een geldige coronapas getoond te worden. Dat geldt ook in geval van pauzes of een nazit. Na een positieve scan krijgt een bezoeker een stempel (K). Deze stempel is geldig voor het hele pand. De gasten mogen afhalen aan de bar maar moeten daarna wel weer gaan zitten.

LESSEN EN CURSISSEN

Kunst – en cultuurbeoefening is toegestaan. Vanaf 15 januari zijn lessen, cursussen en andere activiteiten toegestaan tot 23.00 uur. Houd altijd 1,5 meter afstand. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht voor personen van 18 jaar en ouder.

Bij georganiseerde kunst- en cultuurbeoefening zoals muziekles en schilderles. Of bijvoorbeeld repetities voor zang, dans en toneel is een coronatoegangsbewijs tot en met 18 jaar niet nodig. Docent geeft tijdig de namen van de leerlingen door aan het Servicepunt.

EVENEMENTEN, CONCERTEN, UITVOERINGEN, ETC.

Evenementen, concerten en uitvoeringen met een vaste zitplaats zijn toegestaan tot 22.00 uur. Dit is toegestaan met de 1,5 meter afstand. Een mondkapje is verplicht en mag af wanneer je zit.

Bij alle evenementen is voor toegang een coronapas vereist vanaf 13 jaar en ouder. Bezoekers krijgen een stempel na een positieve scan. Tijdens reguliere openingstijden vindt de controle bij de zaal of desbetreffende ruimte plaats. Buiten de reguliere openingstijden kan het controlepunt naar de ingang verplaatst worden. Bij een positieve scan bij de ingang of horeca krijgt een bezoeker een stempel, die geldig is voor het hele pand.

KANTOREN EN KANTOORGEBRUIKERS

Kantoorgebruikers krijgen een personeelspas van het Koorenhuis en dienen bij binnenkomst deze te laten zien. Kantoorgebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor navolging van de richtlijnen en hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, evenals het beschikbaar stellen van noodzakelijke hygiënemiddelen in de kantoren.

Heb je nog andere vragen hierover, stuur dan even een mailtje naar info@prins27.nl

De meest actuele informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.