za 21 maart - 21:00

Dansavond

** AFGELAST ** KLUB SOUL

KLUB SOUL brengt elke maand de beste livemuziek en lekkerste soultunes naar het mooiste gebouw van Den Haag!

**N.A.V. HET BESLUIT RIJKSOVERHEID EN RIVM I.V.M. HET CORONAVIRUS WORDT DIT EVENEMENT AFGELAST**

Op zaterdag 21 maart vindt er weer een editie van KLUB SOUL plaats in het Koorenhuis! KLUB SOUL brengt elke maand de beste livemuziek en lekkerste soultunes naar het mooiste gebouw van Den Haag!

FUNK, SOUL, NEW JACK SWING & ELECTRO POP

Jaxswing is back! De band die funk en R&B een gemeengoed maakte in Bourbon Street is twee zangeressen rijker, Vivian Tarmidi en Daisy van Lingen. De bezetting bestaat nog altijd uit oprichter Geronimo Latumeten (zang, toetsen), Giorgio Sitanala (bas) en gitarist Vlado Spisiak. Rocheteau Mahuwallan is de nieuwe drummer van het gezelschap, dat als altijd garant staat voor een avond met de allerbeste dansplaten uit de jaren ’80 tot nu.

Want ook het repertoire is vernieuwd! Hits van Bruno Mars, The Weeknd en andere eigentijdse hitmachines worden moeiteloos afgewisseld met 90’s R&B van D’Angelo, Erykah Badu en anderen, en tijdloze pareltjes van James Brown, Bobby Brown, Jocelyn Brown en vele andere sterren die niet Brown heten. En natuurlijk mogen Prince en Michael vanavond niet achterblijven. Avondje swingen? Kijk niet verder!

KLUB SOUL is een samenwerking tussen Miss Angel Productions  en het Koorenhuis.

Line-up:

Band Jaxswing (LIVE)
Dj’s: Miss Angel &
Guest DJ

Zaterdag 21 maart 21.00 – 02.00

€ 12,50 incl. drankje – voorverkoop en aan de deur (contant + pin)

Klik hier voor tickets.