do 22 oktober - 11:30

Agenda, Kids

Black Achievement Month | Kids Day

Speciaal voor de jongsten onder ons hebben we een speciale Kids Day programma samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

De hele maand oktober is er een speciaal programma samengesteld voor de Black Achievement Month. Speciaal voor de jongsten onder ons is er een speciale Kids Day programma samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Representatie en erkenning is ook voor de allerjongsten onder ons van belang.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen die je los van elkaar kunt volgen.
Creatieve workshops van Skippy en Flo, Nansi Dansi met D-Ent, luisteren naar Marley praat passie of A is van Anansi met Rita Stuger. Schrijfster Mylo Freeman zal die dag voorlezen. Mylo heeft inmiddels zo’n 50 prentenboeken op haar naam staan, waaronder haar reeks over het donkere prinsesje Arabella. Voor de Kinderboekenweek 2020 bracht ze het prentenboek Tweeling! uit. Deze dag wordt begeleid door tante DeeDee en DeeDee’s Kids.  

Tijdens de Kids Day is er een boekenstand met inclusieve leesboeken voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën! 

In verband met de Covid maatregelen is er beperkt plek. Let op! Er zijn twee blokken, eerste blok start om 12.00 uur. Tweede blok om 14.00 uur.
Tickets zijn via onderstaande link te koop. 

22 oktober 2020

Ticket prijs : €5

Blok 1:
Inloop: 11.30 uur
Tijd: 12:00 – 14:00 uur

Blok 2:
Inloop: 13.30 uur
Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Adres: Prinsegracht 27, Den Haag

KOOP HIER JE TICKETS

Volg via: Facebook / Instagram

Black Achievement Month Den Haag is een samenwerking van: Diligentia & Theater PePijn, Het Nationale Theater, Filmhuis Den Haag, in het Koorenhuis, The Hang-Out 070, Powered By DeeDee, Orisun Studio’s, Verbalism en Beeld en Geluid Den Haag en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en Fonds 1818.