za 3 oktober - 19:30

Debatteren, Events, Spoken word

Black Achievement Month | Kick off (besloten event)

Black Achievement Month, een maand vol gekleurd talent. ‘Ieder verhaal, iedere stem mag én moet gehoord worden!’

De Black Achievement Month start op 1 oktober. Met een veelzijdig, divers programma vol uitzonderlijke en veelbelovende talenten wordt dit jaar voor de vijfde keer in diverse Nederlandse steden ( Amsterdam, Almere, Den Haag, Leiden, Middelburg, Rotterdam, Utrecht) het beste uit de artistieke zwarte gemeenschap in Nederland en daarbuiten gepresenteerd.

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van een breed publiek. De eerste officiële kick- off van de Haagse Black Achievement Month is een besloten opening.

Deze kick off zal worden gehost door Deborah Cameron ook wel bekend als DeeDee. De avond zal worden geopend door Dr. Barryl Biekman. Verder vinden er tijdens de kick-off – onder het genot van hapjes van Toespijs Feelgood Food – verschillende performances plaats. Als opwarmer heeft GUAP een speciale akoestische sessie samengesteld.  Zo zullen upcoming artiesten van Haagse Bodem: Mariseya, Shayenne en Barzlini hun talent met ons delen.

In aanloop naar de kick-off BAM Den Haag is een spoken word wedstrijd georganiseerd door By DeeDee in samenwerking met het Zwarte Schaap, het poetry platform in Den Haag. In de jury van de wedstrijd zitten Daniëlle Zawadi van het Zwarte Schaap, Sherwin Blijd van GUAP en Deborah Cameron van By DeeDee. Tijdens deze avond zal de top drie bekend gemaakt worden en zullen zij hun winnende spoken word voordragen. De nummer één wint een performance tijdens DeeDee Young Talks, maar ook optredens tijdens het programma van BAM in Amsterdam en Almere en een plek tijdens een van de edities van het Zwarte Schaap en GUAP Night.

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is er plek voor 50 personen.

Zaterdag 03 oktober 2020 | Tijd: 19.30 – 22.00

Black Achievement Month Den Haag is een samenwerking van: Diligentia & Theater PePijn, Het Nationale Theater, Filmhuis Den Haag, in het Koorenhuis, The Hang-Out 070, Powered By DeeDee, Orisun Studio’s, Verbalism en Beeld en Geluid Den Haag en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en Fonds 1818.

Volg via: Facebook / Instagram