do 28 april - 19:30

Agenda, Muziek, open mic

JAM & JUICE Stories | 28 april

Na een aantal succesvolle edities wordt JAM & JUICE weer hervat als JAM & JUICE Stories in het Koorenhuis.  

JAM & JUICE Stories is een jamsessie waarbij urban live muziek wordt gecombineerd met taal in de breedste zin van het woord.  Jonge en net beginnende en meer ervaren artiesten, uit het urban circuit en daarbuiten, zijn welkom op het podium. De jamsessies vormen een platform voor woordkunstenaars, die hun stuk willen voordragen onder begeleiding van muziek. Artiesten uit verschillende genres en disciplines vinden elkaar in hun liefde voor muziek en taal.

JAM & JUICE Stories biedt hen een plek waar zij hun vaardigheden en skills kunnen verbeteren en podiumervaring opdoen. En waar zij  ervaring met andere artiesten en publiek leren, en nieuw repertoire uitproberen.  

Voor de pandemie zijn meerdere succesvolle edities van de JAM & JUICE georganiseerd en deze zijn zeer goed verlopen.

‘In Het Koorenhuis café zagen wij een mix ontstaan van verschillende artiesten, genres en disciplines’
–  Sherwin Blijd van GUAP –

Dit keer wordt de nadruk gelegd op het gesproken woord, omdat er zoveel gebeurt in de wereld, en dat moet gehoord worden!

‘Wij geloven dat de sfeer die ontstaat tijdens een jamsessie, de juiste sfeer is om makers een veilige haven te bieden om zich te uiten.’

JAM & JUICE Stories wordt een podium waar starters worden uitgedaagd de eerste stap naar het podium te zetten, en waar amateurs zich laten inspireren door professionals.  

Zet deze data alvast in je agenda!
28 april, 26 mei en 7 juli
Locatie: Het Koorenhuis café
Tijd: 19:30 uur 

 

 Jam & Juice Stories is een samenwerking tussen GUAP & Het Koorenhuis