vr 26 augustus - 19:30

Agenda, Huis voor Makers, Workshop

Huis voor Makers presenteert Justin Samgar & DJ Friss

Zet 26 augustus in je agenda! Tijd om te netwerken en andere makers te ontmoeten.

Huis voor Makers presenteert op 26 augustus een muzikaal programma met Justin Samgar. Na afloop is er een borrel voor makers en publiek en de gelegenheid om te netwerken. DJ Friss zal tijdens de borrel heerlijke tunes draaien zodat jij met een drankje in je hand andere makers kunt opzoeken om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Eerste drankje is van het huis. 

  • 19.30 – 20.10 uur    Muzikale spoken word “Karakter”, door Justin Samgar met live muzikanten

Justin Samgar is één van de ervaren spoken word pioniers in Nederland.  Met zijn werk als spoken word artiest heeft hij opgetreden op festivals en theaters in heel Nederland.  

Dit jaar heeft hij een spoken word album uitgegeven waarin zijn verhalen worden begeleidt door de cinematische muziek van componist Rui Reis Maia. Dit album heet ‘Karakter’ en is te beluisteren op alle streaming platforms. Dit jaar probeert hij een aantal van deze tracks uit op diverse podia en vanaf volgend theaterseizoen is de hele show te boeken en bekijken. Vind een voorproefje hiervan door de video’s op YouTube te bekijken. 

‘Karakter’ is een album waarin Justin beschrijft hoe de pijn en trauma’s in zijn leven ervoor hebben gezorgd dat zijn karakter de vorm kreeg die het nu heeft. Hij neemt je mee door de hel van zijn herinneringen en geeft je de hoop om samen in een hemel te komen. Een inspirerend en hoopgevend album voor iedereen die met verlies of eenzaamheid te maken heeft gehad. 

  • Vanaf 20.15    Afsluitingsborrel, muziek door DJ Friss 

Hij deed het allemaal zo’n beetje. Battles, dj-clubs, live DJ-tours voor rappers, een platenlabel opzetten (In The Lobby), de wereld rond touren, won een aantal prijzen en nog veel meer. 

Tegenwoordig brengt dj Friss veel van zijn tijd door in zijn studio om muziek te maken, edits te maken en 45’s te verzamelen. Oude vriend Deejay Irie wees in 2017 op het plezier van 45’s en hij was meteen verkocht! 

Sindsdien werkten Irie en Friss samen als een 45’s DJ Crew en begonnen ze met het uitbrengen van edits op 45 onder de naam ‘It Takes Two’. 


Klik hier voor de tickets
7,50 (incl. 1 gratis drankje tijdens de borrel)

 

Huis voor Makers is een initiatief van PRINS27 en richt zich op onafhankelijke makers en collectieven. Het is opgericht als reactie op de groeiende behoefte vanuit interdisciplinaire makers die in Den Haag actief zijn, zodat zij zich zonder grote prestatiedruk te kunnen ontwikkelen. Huis voor Makers biedt begeleiding op zowel artistiek als zakelijke niveau. Gevestigd in hartje Den Haag met het Koorenhuis & Concordia CC als thuisbasis, creëert Huis voor Makers een energieke en veilige plek waar ontwikkeling en ambities voorop staan.  

‘Through art we meet, connect and improve. We grow by sharing, let’s build a community together!’