do 5 maart - 12:30

Festival, Internationale Vrouwendag 2020

Haagse Vrouwendagen – Internationale Vrouwendag 2020

Van 2 tot en met 8 maart viert Den Haag Internationale Vrouwendag. Overal in de stad zijn vieringen en activiteiten rondom vrouwenemancipatie. Op 4 en 5 maart vinden activiteiten plaats in het Koorenhuis.

Van 2 tot en met 8 maart viert Den Haag Internationale Vrouwendag. Overal in de stad zijn vieringen en activiteiten rondom vrouwenemancipatie. Ook de Gemeente Den Haag laat zien hoe belangrijk dit onderwerp is en viert graag de successen en ontwikkelingen van afgelopen jaar met iedereen. Op 5 maart vindt er een festival plaats in het Koorenhuis, en een dag eerder op 4 maart wordt de Haagse Parels uitgereikt ook bij ons in huis.

Festival Vrouwen van Den Haag

Het festival in het Koorenhuis laat zien wat voor moois we in Den Haag te bieden hebben. Van workshops tot muziek, bokslessen en spoken word.

Loop binnen bij dansvoorstellingen van Shakti, ga een beleving aan over huwelijkse dwang, laat je inspireren door populaire influencers als Linda De Munck, de schrijfster van het Meisjesmanifest Carlie van Tongeren en een keynote van Lexter Woodley of uit je frustratie bij een korte boksles!

GRATIS, aanmelden niet nodig. Bij vragen mail: anne.vanderzwaard@denhaag.nl

Het volledige programma van 5 maart vind je HIER

5 maart 2020 Festival Vrouwen van Den Haag
Tijd: 12.30 – 18.30 uur (met extra avondprogrammering) in het Koorenhuis

Partners: Fantastic femmes Fest, Work Women work, SZW Arbeiders Service punt, InHolland, Avrasya, Mijn Buuf, WomenofSoza, HIN, Haags Inclusie Netwerk, Urban Chicks with Brains