do 5 maart - 19:30

Urban

GUAP Jam & Juice

GUAP organiseert in samenwerking met het Koorenhuis een maandelijkse jamsessie in de foyer. Neem je instrument mee, prik in en doe mee. Beginner of professional, iedereen is welkom!

GUAP IN HET KOORENHUIS

Ben jij muzikant, rapper, vocalist, spoken word artiest, DJ of een andere muzikale creatieveling die hiphop en/of urban dope vindt? Dan is dit de jam voor jou! Neem je instrument mee, prik in en doe mee. Beginner of professional, iedereen is welkom. Je bent ook van harte welkom om alleen te komen checken hoe de vibe is, no pressure at all!

GUAP wil in samenwerking met het Koorenhuis meer ruimte geven aan zowel upcoming als gevestigde artiesten in de hiphop en/of urban genre. Denk aan drummers, vocalisten, DJ’s, blazers en iedereen die op zoek is naar een plek waar ze likeminds kunnen ontmoeten! Daag jezelf en de ander uit en ontwikkel zo nog betere skills.

De doelgroep waar GUAP zich op richt zijn de liefhebbers en beoefenaars van Urban arts. Urban arts is een verzamelnaam voor verschillende soorten vormen van kunst. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Hiphop, R&B, Urban dance, en Graffiti.  Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten organiseert GUAP in samenwerking met het Koorenhuis een maandelijkse jamsessie in de foyer.

Vragen? mail naar info@guap070.nl

LINE-UP: T.B.A

ENTREE = GRATIS!